Over

Wij zijn twee vrolijke mama’s die een gezamenlijke passie hebben ontdekt: kindergrime.


Na heel wat schminken op kinderfeestjes besloten wij een erkende opleiding te volgen.


Zo behaalden we ons diploma van "kindergrimeur" aan de schoonheidsschool in Hasselt. Nu vormen we een leuk duo dat samen jouw feestje of event kan komen opfleuren met mooie kinderschminks en/of glittertattoos.


     

  Schminken/grimerenWe werken hygiënisch

Belangrijk tijdens het schminken is de hygiëne : propere penselen en zuiver water, per kind een vers sponsje  en een nette werkomgeving zijn dingen waar we veel belang aan hechten.  Kindjes met uitslag of wondjes in het gezicht  krijgen iets mooi op hun armen of handen.
Kwaliteit

We gebruiken producten van professionele grimemerkenzoals Grimas, Diamond fx, Cameleon,... die voldoen aan de Europese richtlijnen voor cosmetica en veilig zijn voor gebruik op de huid, zelfs bij de allerkleinsten.

De schmink wast gemakkelijk af met water en een beetje milde babyzeep.


We vinden het belangrijk dat ieder kind een wauweffect  ervaart als hij na

het schminken in de spiegel kijkt. Daarom maken we er steeds ons werk van en nemen hiervoor ook de tijd.

We schminken ongeveer een 10-tal kindjes per uur  Glitter tattoos


  • Glitter Tattoos zijn kleine tattoos op kindermaat die volledig uit glitter bestaan en drie tot vier dagen blijven zitten.
  • Ze zijn uitermate populair bij alle leeftijden en geschikt als extraatje bij kindergrime of als attractie op een evenement voor oudere kinderen. Zowel de stoere jongens als hippe meiden kunnen zich hier in vinden.Omgeving:  Leuven, Lummen

De schminkertjes

0498/90.30.71

0496/75.02.39